Oct 11, 2012

Home » » Memperkenalkan Nuryn Dania

Memperkenalkan Nuryn Dania

Alhamdulillah.. Saya dah selamat melahirkan permata hati kami yang kedua pada 29/9/2012 (13 Zulkaedah 1433), Sabtu pada jam 6.20 pagi di CHUV Hospital.

Nuryn Dania
Berat : 3.27kg
Panjang : 48cm
Ukur lilit kepala : 35cm

Gambar kat atas ni adalah hari pertama melihat dunia, walaupun kejenya banyak tido ajee..hihihi.. Agak-agak ikut muka sape ek? Yang pasti, sebijik cam kakaknya, Zahra, bezanya mata Dania sedikit sepet. Cerita lanjut akan saya ceritakan di lain entri ek.. Semoga uols ceria di hari Khamis ni..

 Gambar time nak balik rumah setelah 3 hari bermalam di hospital.


p/s : Lama betul saya menyepi kan..kekeke.. Banyak benda yang saya berhutang ngan uols ni.. InsyaAllah, akan saya cuba tunaikan, tapi ambil masa lah sket, takper eh uols? ngeee...


 Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

21 Comments
Comments

21 comments

Oct 11, 2012, 9:36:00 AM

Congrats!! ;)

Oct 11, 2012, 9:56:00 AM

tahniah :)

Oct 11, 2012, 11:58:00 AM

alhamdulillah.. dah selamat lahir dania..
tarikh sama dengan besday daddy dania..
dania maisarah kami lahir 25/9/12..
nampaknya bertambah lagi kawan sara lahir bulan sept..

Oct 11, 2012, 5:47:00 PM

alallalala tomeinya...tahniah

Oct 11, 2012, 11:28:00 PM

assalamualaikum dania....kakak zahra da ada kawan...tahniah has & family.take care...
lepas ni boleh hapdate blog balik ye..

Oct 25, 2012, 11:28:00 AM

Tahniah.. comel... :)

Oct 25, 2012, 12:24:00 PM

Tahniah kak atas kelahiran baby ke2 :)
Comel, memang sebijik muka Zahra :D

Nov 2, 2012, 11:45:00 AM

tahniah!

Nov 21, 2012, 9:50:00 PM

tahniah...

cute n comel..

muah skit baby

Dec 2, 2012, 9:16:00 PM

Ala comelnya Nuryn Dania .. :D

www.anastasyea.com

Dec 8, 2012, 10:56:00 AM

baru bulis tengok..aisehh, duk mekoh lagi time ni

Dec 8, 2012, 2:17:00 PM

Alhamdulillah..
Moga membesar jadi anak solehah :)

Dec 20, 2012, 2:14:00 AM

tarikh kita bersalin sama la.... cuma zie awal sikit... pukul 3.18 pagi..... tahniah yer...

Dec 28, 2012, 6:24:00 AM

Comelnya. Rasa nak geget pipi gebu tu :D

-> ❤ TechKini.com

Jan 26, 2013, 4:39:00 PM

sekedar ingin mengucapkan do unuk bayi yg baru lahir:
Baarokallohulaka fiil mauhuubilaka, wa syakartal waahiba, wa balagho asyuddahu, wa ruziqta birrohu.

Semoga Alloh memberikan keberkahan untuk dirimu atas (karunia) yg diberikan kepadamu. Semoga engkau mensyukuri Yang Maha Memberi hingga sang anak menjadi dewasa dan menjadi anak yang berbakti.

Jan 28, 2013, 2:04:00 AM

Assalamualaikum sahabat..

Tengok last update macam dah lama je menyepi.
Semoga masih ingat aku.

mintak folo ye..

http://makbedthejournal.blogspot.com

rindu nak kumpul kawan-kawan lama yg terhilang. Sori..

Mar 10, 2013, 9:11:00 PM

comelnya dia....=D

May 21, 2013, 8:48:00 PM

Assalamualaikum, saya singgah sambil follow sini :)

Jun 13, 2013, 9:35:00 PM

Alhamdulillah semua dah selamat, siibu (has) n sibayi (comellah).

Nov 7, 2013, 9:40:00 PM

thanks semua.. :)

Nov 7, 2013, 11:12:00 PM

Lama tak datang sini,
datang2 ada berita bahagia.
hehe semoga membesar sihat :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...