Mar 15, 2012

Home » , » Joyeux 3eme Anniversaire Zahra

Joyeux 3eme Anniversaire Zahra


Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan Nuryn Zahra, Allah selamatkan kamu..

Selamat Hari Lahir yang ke-3 buat anakanda yang terchenta, Nuryn Zahra.. InsyaAllah, bakal bergelar kakak tahun ni, moga-moga Zahra menjadi kakak yang penyayang, adil dan terbaik buat adik-adiknya nanti..

Mama dan abah sangat sayang ngan Zahra, Zahralah buah hati pengarang jantung kami berdua. Mama dan abah sangat bersyukur ke hadrat Illahi kerana dikurniakan Zahra sebagai permata hati kami yang comel lagi bijak, yang sentiasa menceriakan hidup kami, dan semoga kami dapat menjaga dan mendidik amanah yang diberikanNya ini dengan sebaik yang mungkin.

Buat Zahra, mama dan abah doakan agar Zahra membesar dengan sihat, kuat, cerdas dan cergas, menjadi anak yang solehah dan mencapai kejayaan di dunia dan akhirat..

Zahra di hari pertama
 Zahra ketika umur setahun
Zahra yang mencecah usia 2 tahun

Umur 3 tahun? Hihi.. Lain entri akan ditayang..kekeke.. Maklumlah skang ni Zahra kena chicken pox, habis bertompok-tompok badan dan muka, especially muka, banyak btol biji-biji chicken pox tu.. Moga cepat sembuh yer sayang, nanti bila dah sembuh kita wat birthday celebration ek.. Muahss..


Looking for trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Click HERE
 
Longchamp New Year Sale, Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Mar 18, 2012, 12:44:00 AM

wah...sekejap je...dah 3 tahun dah zahra...sekejap sangat masa berlalu kan...moga membesar dengan sihat dan pintar serta menjadi anak yang solehah...;)

Mar 18, 2012, 1:30:00 AM

hepi besday zahra... abru 3 tahun.. tp nampak dah mcm 4 tahun... kiranya 1 tahun muda dr Aliya.. :)

ohya.. n3 has dah Up di blog kakyong

dah boleh mula promosi kan

http://ibualiya.blogspot.com/2012/03/entri-cikpuanhady-saat-keriangan-zahra.html

Mar 19, 2012, 2:24:00 PM

kejap je dah beso zahra
nama lebihn kurang dgn ara
tpi tua zara setahun
ara bulan depan nak msuk 2 thun

Mar 22, 2012, 10:56:00 AM

happy belated besday zahra...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...