Jan 12, 2012

Home » , , , » Harga Runtuh, Jangan Lepaskan Peluang!

Harga Runtuh, Jangan Lepaskan Peluang!

Nak pakai korset, tapi mahu yang berkualiti  dan masih dalam budget?

Dengan harga promosi terbaru dari Premium Beautiful, anda mampu beli..
GET YOUR OWN SET OF 
PREMIUM BEAUTIFUL MAGICAL CORSET 
WITH MUCH MORE LOWER PRICE THAN U EXPECTED
CASH/CREDIT CARD
RM2400++ RM1750++ (SMALL TO MEDIUM)
RM2600++ RM1950++ (LARGE TO EXTRA LARGE)
CASH INSTALLMENT
MINIMUM RM200 PER MONTH UP TO 10-11 MONTHS ONLY !!!
Masih ragu-ragu, anda boleh melihat testimoni daripada pengguna PB, klik SINI

Untuk maklumat lanjut, boleh layari Just with Premium Beautiful


Sponsored post by :
Corset Kesihatan

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

13 Comments
Comments

13 comments

Jan 12, 2012, 10:49:00 AM

dni pakai... tak selesa :'( maybe orang jual tu salah bagi saiz... dni beli 1 set tapi dapat pakai waist nipper je.. sobss

Jan 12, 2012, 11:06:00 AM

RM200 sebulan boleh tahan jugak tu rege :)

Mmg ingat satu hari nak beli jugak tp tak tau bila ;)

Jan 12, 2012, 11:31:00 AM

wah.. dapat sponsored post ke?

ataupon akak ni geng bio aura?
=)

Jan 12, 2012, 11:56:00 AM

dah jual pb lak ke?

Jan 12, 2012, 1:24:00 PM

:)

Jan 12, 2012, 11:29:00 PM

kakyong ni belum dlm tahap mampu lagi..
kalo ade duit pun, harus fikirkan hal lain yg lebih penting.. ;)

Jan 15, 2012, 11:32:00 PM

@Ardini Humaira alahai..takleh mitak tukar ke sebab size tak betul..sayangla kalau dah beli tapi tak pakai

Jan 15, 2012, 11:32:00 PM

@Myra Jay me pon teringin gak nak pakai..hihi..

Jan 15, 2012, 11:33:00 PM

@shahjiehan uis, dah terang lagi bersuluh kat atas tu tulis sponsored post..

Jan 15, 2012, 11:33:00 PM

@aanie hehe..me tak retilah nak berbisnes ni..

Jan 15, 2012, 11:34:00 PM

@eB ezrin ;)

Jan 15, 2012, 11:35:00 PM

@kakyong takpela kakyong..bila ada lebihan nanti & kot2 kakyong nak pakai kan..ngee

Jan 17, 2012, 10:56:00 PM

sori..baru ada time nak jengah post ni..hehhehe..thanx cik puan hady publish my iklan..

to all commentator...thanx too...

Ardini Humaira : kesian u jadi mangsa keadaan..normally kalau team we all..1st time customer dapat memang kene try depan mata n kalau here n there tak selesa terus tukar..tak pernah tak boleh tukar..sbb itu salah satu polisi syarikat.

Myra Jay : rata2 agent jual cash but we all accept for installment tru autodebit/standing instruction..:)..memudahkan buyer n seller..:)

kakyong : yup..so true...utamakan dulu perkara yang lebih penting...then blh back to think about this..hehehehe...utk kesihatan badan..why not..:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...