Jan 15, 2012

Home » , , » Azam Tahun 2012

Azam Tahun 2012

Sebelum tu nak mitak jasa baik uols klik like kat SINI.. Thanks!

Sempena dengan tahun baru, tahun 2012 ni, mesti ramai yang memasang azam baru kan, sama juga dengan saya, ada azam yang direnew dan ada juga yang baru dibuat.. Nak tahu azam saya bagi tahun 2012 ni?

1. Menjadi hambaNya yang lebih baik berbanding dengan tahun-tahun sebelumnya & memperbaiki amalan & ibadat, serta sentiasa berusaha untuk menambah ilmu keagamaan.



2. Menjadi isteri, mama dan anak yang lebih baik berbanding dengan tahun-tahun sebelumnya & menjalankan tanggungjawab dengan penuh keikhlasan dan kesabaran.



3. Menjalankan aktiviti homeschool secara konsisten & daily basis, serta berusaha untuk menambah ilmu keibubapaan & juga mengenai homeschooling.


4. Menambah bilangan ahli keluarga..hihi.. InsyaAllah.. Kesian Zahra takde geng nak main.. ;)


5. Mendalami ilmu bidang pekerjaan, mengambil tahu hal-ehwal isu semasa, meningkatkan kemahiran berkomunikasi dan mempelajari bahasa Perancis sehingga ke Level 2.


6. Mengamalkan gaya hidup sihat dan memastikan ahli keluarga turut menjalani gaya hidup sihat


7. Last but not least, semoga tahun ni hasil daripada pengiklanan Nuffnang dapat mencecah RM500.. Tak mampu nak target bebanyak sebabnya bergantung kepada BE dan CPC aje.

Secara ringkasnya, inilah dia gambar azam tahun 2012 saya..



Entri ini dibuat bagi menyertai Contest Azam Tahun 2012, duenya 15 Jan ini.. Nak join leh klik sini..

Pertandingan ini dianjurkan oleh www.Tuanbri.com dan turut ditaja oleh
www.abangensem.com Dekad Silver-Facebook www.lot.my


Nak mitak jasa baik uols klik like kat SINI.. Thanks ^_*

Nak insentif tunai, Klik SINI 

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Longchamp New Year Sale,  Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

12 Comments
Comments

12 comments

Jan 15, 2012, 9:40:00 PM

mudahan semua azam dicapai thn ni

Jan 15, 2012, 10:21:00 PM

@Denaihati Aminn..

Jan 15, 2012, 11:38:00 PM

I simply love the way you have written this posting, very creative and I will certainly agree with most of it, esp how important it is to be grateful to god.

Jan 15, 2012, 11:38:00 PM

wish u gud luck kakak..:)

sedapkan dapat hot choc..:)

Jan 16, 2012, 9:25:00 AM

wah contest , ingat memang nak buat entri2 kreatif2 ..

semoga berjaya dalam contest dan tercapai azam 2012

Jan 16, 2012, 10:52:00 AM

semoga berjaya capai semua azam tu....
sy x mampu nak target nuffnang byk2..dpt rm100 pun dah kira byk dah..hehe...

Jan 16, 2012, 11:01:00 AM

salam singgah...

saja nak jenguk azam tahun baru orang...wah byk tu nak dpt duit nuff..500 per month ke..? masyuk..hehe..

anw, semoga berjaya mencapainya..insyallah...allah akan menolong:-)

Jan 17, 2012, 11:53:00 PM

@Nava.K oww.. thanks dear..

Jan 17, 2012, 11:53:00 PM

@Miss Nadya thanks dear..mmg sedap..

Jan 17, 2012, 11:54:00 PM

@puanbee hikhik..join contest ni..kreatif ek?

Jan 17, 2012, 11:57:00 PM

@aanie thanks dear..harap2 tercapai la tu..hikhik..

Jan 18, 2012, 12:03:00 AM

@mizzurahikhik, takdelah dear, RM500 per year tu..hahah..mana nak kumpul RM500 per month kalu takat 1-2 BE aje.. Thanks..Aminn..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...