Dec 28, 2011

Home » , , » Belle of October & November

Belle of October & November

Ha, kalau hari tu, me dah share nga uols Belle of August & September (juga ada beberapa pindaan mengenai Belle of The Month), kali ni me nak share ngan uols Belle of October & November pula.. Macam yang saya gitau hari tu, yang kat sidebar skang ni adalah bloglist untuk bulan September, October & November. Me akan kekalkan bloglist ni sampai bulan 1 lah, sebab sekejap sangat kalau sampai Dec aje kan.. 

Cuma skang baru sempat me buat entri khas untuk Belle of October & Belle of November, serta Senarai Bloglist Belle of October & Belle of November.. Jom kita tengok siapa yang bertuah itewww..


credit

Berikut adalah Top 3 bagi pengomen tegar bagi blog Notre Belle Histoire bagi bulan Oktober dan Top 3 dari carta Top Referral dari Google Analytics, dan mereka yang awesome adalah..

Carta Paling Kuat Ngomen dijuarai oleh :
  1. Sarah
  2. Fieda
  3. Ayne
 Carta Paling Kuat Skodeng dijuarai oleh :
  1. Myra Jay
  2. Ustaz Love
  3. Cikgu Dahlia

Kat bawah ni pulak adalah Top 3 bagi pengomen tegar bagi blog Notre Belle Histoire bagi bulan November  dan Top 3 dari carta Top Referral dari Google Analytics, dan mereka yang awesome itu adalah..

Carta Paling Kuat Ngomen dijuarai oleh :
  1. eB ezrin
  2. Myra Jay
  3. Elissmie
 Carta Paling Kuat Skodeng dijuarai oleh :
  1. Ain
  2. Anies
  3. Myra Jay
 
Tahniah buat Sarah kerana berjaya dinobatkan crown of Belle of October.. Rasanya Sarah ni agak baru berkecimpung dalam dunia blogging, jom melawat Sarah di blognya, Inilah Ceritaku. Ada informasi pasal shopping di Langkawi tau..haha..
 
oleh kerana blognya tiada header, me letak gambar profile, harap diizinkan..huhu
 
Tahniah juga buat eB, yang juga berjaya merangkul gelaran Belle of November.. Semua dah kenal ngan eB kan, comey betul gambar yang eB amik & edit kan.. Jom usha eB di blognya, Ten Little Fingers.
 
me cilok header, takpe kan eB..ngee
Tahniah sekali lagi buat yang tersenarai dan jutaan terima kasih buat uols kerana turut memeriahkan blog Notre Belle Histoire dengan komen2 yang memang de' best lah, dan tanpa jemu melepak di blog Notre Belle Histoire.. Muahss berbijik-bijik kat uols.. Sayang uols ketat-ketat la..agagaga..


p/s : Oh ya, bagi yang keliru kenapa ada bloglist khas ini, dan kenapa mereka ini yang terpilih, tak lain tak bukan sebagai salah satu cara menghargai Belle Amies. Bagi yang ingin tersenarai dalam bloglist blog Belle ini, saya ada 2 lagi bloglist untuk Wanita dan Lelaki, khas bagi yang link exchange dengan blog Belle ini, yang penting my blog kat main blog uols sebagaimana ur blog tersenarai kat my main blog..

 
Having body & muscle aches? Need solutions? Click HERE

Nak tahu rahsia awet muda, Klik SINI

Nak insentif tunai, Klik SINI 
 
Nak tahu cara & gaya hidup sihat, Klik SINI

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

12 Comments
Comments

12 comments

Dec 28, 2011, 8:16:00 PM

Saya kena bekerja keras
lagi la ni! hehhee..

Latest Post:
1. WW: Pengkalan Kubor duty free zone.
2. Kau tahu tak apa perasaannya bila dikongkong?

Dec 28, 2011, 8:19:00 PM

laaa...blog saya tersenarai..alhamdulillah..:)

Dec 28, 2011, 11:49:00 PM

saya harap lepas ni saya jugak bakal tersenaai...amin..kena selalu komen ni...

Dec 29, 2011, 12:45:00 AM

ish ish nama teman ada kat sini..tima ksih yer..

Dec 29, 2011, 8:20:00 AM

terima kasih utk backlinks :)

Jan 2, 2012, 10:30:00 AM

wah tq yer.... kali nih x sempat nk bacer n3 sbb sebok sgt. hu3... tqtqtq... xoxo.. :)

Jan 4, 2012, 5:04:00 AM

@ahsfantasy24 heheh..chaiyok2..

Jan 4, 2012, 5:05:00 AM

@fieda ha'ah, tahniah ek..

Jan 4, 2012, 5:05:00 AM

@Lin Azlina insyaAllah lin..ngee

Jan 4, 2012, 5:05:00 AM

@sarah sama-sama..

Jan 4, 2012, 5:06:00 AM

@e.l.i.s.s.m.i.e sama2..

Jan 4, 2012, 5:06:00 AM

@eB ezrin sama2 dear..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...