Dec 7, 2011

Home » , , , , , , , , » BE Pertama di Bulan Disember

BE Pertama di Bulan Disember

Assalam semua.. Wahh..sedar tak sedar dah nak penghujung tahun dah bagi tahun Masihi.. Bagi tahun hijrah pulak, dah masuk pon lembaran baru 1433H.. Kejap aje kan, masih banyak lagi yang belum tercapai..huhuhu.. Takpo, takpo yang penting kena ada usaha berterusan..hehhe..

Tapi entri kali ni bukan pasal impian dan usaha, tapi pasal Buffered Earning yang diidam-idamkan oleh blogger yang bernaung di bawah Nuffnang ni..ekekek..

Terima kasih buat Mastercard Outbound dan Nuffnang kerana mempercayai blog Belle ini dengan memeriahkan dengan BE yang besh ini.. Sudilah kiranya menerima pantun dua kerat dari saya..

Terima kasih daun keladi
Lain kali, berilah lagi..

Terima kasih juga buat Notre Belle Histoire visitor yang tak jemu-jemu bertandang ke teratak Belle ini dan memberi sokongan padu buat blog Belle ini... Terima kasih juga pada yang sudi klik ads di blog Belle ini.. Muahss berbijik-bijik kat uols..!!

Alang-alang saya buat entri ni, saya nak selitkan sekali Alexa ranking dan Page Rank bagi blog ni. Moh skodeng jap rank blog ni setelah berusia 9 bulan ni (kalau campur masa berdomain blogspot dulu,  dah 11 bulan lorr..)..miahaha..
Uwaa...kalau compare masa saya cek bulan 7, Alexa ranking saya telah menurun.. Ni mesti kes blog dah tak berupdate sakan cam dulu.. Takpolah, nak buat cemana, yang penting, trafik tetap ado...ekekeke..

klik untuk pembesaran 5x ganda..ekekeke


p/s : Agak-agak, kalau saya buka tapak iklan kan, ada yang nak beriklan tak kat blog ni..ekekek..



Nak tengok Yuna nyanyi live, Klik SINI

Wanna save up to 80% on everything Internet, Click HERE

Wanna explore, experience & enjoy of study options, Click HERE

Wanna have a peace of mind before hitting the roads, Click HERE

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

11 Comments
Comments

11 comments

Dec 7, 2011, 3:19:00 PM

kalau rajin apa pun boleh lah has

tahniah

Dec 7, 2011, 3:47:00 PM

cantik UV. Saya UV paling tinggi 200++ je...:(

Dec 7, 2011, 4:44:00 PM

tahniah :)

Dec 7, 2011, 4:52:00 PM

wah...tingginya trafik....tahniah...okeyla tu

Dec 7, 2011, 11:04:00 PM

Seronoknyaaa.. Ramai pelawat :) jemputbjoin GA di blog saya.. http://hebatkan.blogspot.com/2011/12/giveaway-1st-anniversary-blog-ibu.html tq!

Dec 8, 2011, 1:28:00 PM

dah lama x dpt BE/.... nuff dh x syg.. hehehe..

Dec 8, 2011, 6:46:00 PM

wow...dasat gak akak ni ek? haha.tahniah

Dec 9, 2011, 8:16:00 AM

Tahniah kak :)

Trafik mantap + BE = $$$ Masyukk :)

Dec 11, 2011, 5:52:00 PM

wah kencang trafik nya tuh.. tahniah.. banyak dr search engine kan..

Dec 11, 2011, 11:10:00 PM

Kak, terima kasih ye sbb tak jemu2 support Myra sampai ke penghujung masa..

Jasamu ku kenang :)

Dec 15, 2011, 12:11:00 AM

@bee, yus, eb, lin, ainun & mj : thanks dear..

@ibuhebat : thanks jemput, insyaAllah saya join..

@zie : bkn tak syg tu, akan ada juga nanti..

@kakyong : ha'ah..bnyk dr search engine..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...