Sep 15, 2011

Home » , , » Spontaneous Thursday | Nice is Nice.. ^_*

Spontaneous Thursday | Nice is Nice.. ^_*

Hehe, kalau diikutkan dah 5 hari kami berada di South of France, antara tempat yang kami dah lawati adalah Nice, France.. Tak sempat nak tulis pepanjang, nama pon spontaneous kan, hihi.. Layan ajelah antara gambar yang kami ambil di Nice, memang tersangatlah nice pantainya..

Beach di sepanjang Promenade des Anglais
View di Villefranche Port

p/s : Baru dapat online, maklumlah internet ada kat lobby aje.. Ni pon sekejap aje, untuk melepas rindu kat blog kesayangan ni..hehehe..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

25 Comments
Comments

25 comments

Sep 15, 2011, 10:21:00 AM

seronok!!!!!!

Sep 15, 2011, 1:16:00 PM

ntah bilalah turn sy lak p ctu..hihi..

Sep 15, 2011, 4:03:00 PM

canteknyer.. suker ar :)

Sep 17, 2011, 6:33:00 PM

salam, laut yang bersih...tentunya nyaman.

Sep 26, 2011, 9:00:00 PM

amboi jalan sakan ..

has nak tanya ..dah dapat ke hadiah dr bee ye ? pendrive bee dah send guna pos ekspress , dan satu lagi tu dr azri johan katanya dah beri kepada has ..so mcm mana ye dah dpt ke ?

Sep 27, 2011, 1:22:00 PM

besntya jauh perjalanan nih has ..

Sep 29, 2011, 9:49:00 AM

waiyoooo bestnye...
one of my dream to visit France..
like!! enjoy ur trip...

Oct 2, 2011, 3:29:00 PM

kalau tengok pd gmbr pantai tu,rasanya pantainya itu jenis pt berbatu lada, x spt pantai di tmpt kita dr jenis pantai bpasir! Pasti seronok kan dpt lihat bbagai jenis pantai yg bbeza dgn di Malaysia!...jauh perjalanan luas pemandangan,beruntungnya Has sekeluarga...:)

Oct 10, 2011, 8:34:00 PM

santek nya...
has mna hilang...update la story baru lagi

Oct 11, 2011, 2:11:00 PM

Salam Has,

Lama tak update. Tetiba tingat nak jenguk sini :))

Oct 20, 2011, 3:23:00 PM

salam kak,
24.01.12-29.01.12 saya pegi paris.
sangat2 mengharaphan nasihat dari akak about hotel,makanan,tempat2 yg sempat di lawat (teringin nak pegi london & belanda kalau sempat) dan cuaca.maklum lah saya ni first timer.

Thanks

Nov 9, 2011, 7:16:00 PM

dear, hadiah kami blom tiba lagi nih. hu3

Dec 17, 2011, 2:16:00 AM

@NM02memang best..

Dec 17, 2011, 2:22:00 AM

@Kathy Tuahmungkin rezeki Kathy kat tmpt lain, mungkin tahun2 akan dtg nanti..sapa tahu kan..

Dec 17, 2011, 2:29:00 AM

@eB ezrincantek kan..memang saujanala mata memandang..

Dec 17, 2011, 2:30:00 AM

@Abhamzmemang bersih..membiru aje airnya..dan memang nyaman, cuma panas sikit..

Dec 17, 2011, 2:31:00 AM

@puanbeeyang dari bee dah dpt, tapi dari azri cam belum je..

Dec 17, 2011, 2:32:00 AM

@puanbeejauh jugak, dalam 6-7 jam tak silap..ngee..

Dec 17, 2011, 2:32:00 AM

@mommy nanamemang best..nanti kalau pi France, singgahla Nice..

Dec 17, 2011, 2:35:00 AM

@terataiha'ah kak, kat area sini, batunya besar sikit, tapi ada satu lagi area tu, mmg pasirnya halus..

Dec 17, 2011, 2:53:00 AM

@ekinashikinhahaha..mood le laott tu..

Dec 17, 2011, 2:54:00 AM

@PUANSTOBERIhihihi..itulah pasal..skang dah aktif balik..

Dec 17, 2011, 2:59:00 AM

@awang halahai..nak nasihat ek..jap akak gi blog awang..

Dec 17, 2011, 3:00:00 AM

@awang halamak..cane nak kontek awang ni, kalau nak tahu tmpt2 yg menarik, leh usha kat blog akak ni, under label france trip, situ ada pasal paris..

Dec 17, 2011, 3:01:00 AM

@eB ezrinhuhuh..me tau..me pon dah bnyk kali inform penaja, tapi takde balasan..huhu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...