May 24, 2011

Home » , , , , » Senarai Tempat Makan yang Best di KL & Selangor | Mana lagi best ek?

Senarai Tempat Makan yang Best di KL & Selangor | Mana lagi best ek?

Hehehe, hari ni hari KL dan Selangor..ecece.. Jangan mare ek.. Tapi saya rasa, cam nak bergathering juga di JB & Kelate nanti, alang-alang dah balik kan.. Takat ni yang saya dapat recall (maklumlah dalam kepala ni sarat ngan hal ehwal nak balik..huhu), Ayu dan Ekin di JB, lagi sape ye? Huwahuwa.. Kalau kat Kelate, ada Dni, ada Suzie.. Jom main bowling kat KB Megamall nak? Saya tak pernah try lagi main kat situ.. Dedulu ada plan ngan adik beradik, tapi tak kesampaian..hohoh..

terliur suda..
Back to the title, setelah saya duk usha-usha tempat makan ni, tersangatlah banyak tempat makan yang best kat KL & Selangor ni, sedangkan masa dan hari kami kat KL ni kejap aje.. Mungkin dalam 5-6 hari je.. So terpaksalah pilih antara senarai yang kat bawah ni, yang mana mesti pergi.. Dan yang lain tu, mungkin tahun-tahun akan datang lorr.. Dan minta pendapat uols yang pernah pi kat tempat makan kat bawah ni, untuk suggestkan yang mana sangat mesti pergi..ekekek.. Kalau ada tempat lain yang tak tersenarai pon, boleh juga suggestkan kat kotak komen ni..

Ayam penyet yang paling best

Satay yang paling best


Restoran atau masakan Thai yang paling best
Hehehe.. Kalau nengokkan list tempat yang kami nak pi ni, banyaknya tempat makan..wakaka.. Punyerlah nak cover balik 2 tahun tak dapat merasa makanan kat Malaysia..kuikuikui.. Jangan segan-segan untuk mengundi yer.. Kalau nak suggestkan tempat lain pon boleh je..


Nak mitak jasa baik klik like kat SINI.. Thanks ^_*

Longchamp New Year Sale, Klik SINI

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

May 24, 2011, 5:35:00 PM

dh tlg vote, hehe.. sbnarnye xpenah mkn pun kat tmpat2 tue...ngehehe..

May 24, 2011, 7:53:00 PM

ahaa bee duk KL pun tk pernah sampai situ has :)

May 24, 2011, 9:06:00 PM

farysa suka ayam penyet!
tp yg paling farysa suka dekat uia
haha
xtmsok pulak dlm senarai

May 24, 2011, 10:16:00 PM

x pernah plak mkn2 kat tmpt tu..hihi...
4hn hari keputeraan agong so daku cuti..hihi...
8-9 hb pon daku nk pi kl gak..sma la plan kita...hehehehehe....

Jul 5, 2011, 9:50:00 PM

@to all : saja wat list ni senang nak tau yg mana paling best..hehe

Anonymous
Nov 25, 2011, 12:09:00 PM

saya suka makan ayam penyet kat kampung pandan..xsilap nama warung tu, Asama..terletak di Jalan Kampung Pandan..dekat2 Flat Desa Pandan..betol2 tepi jalan je warung tu..try la..sambal dia,perghhh sedap sesangat...thumbs up!!!~hehehehhe

Dec 11, 2011, 9:22:00 AM

sedapnya dapat makan.. :-) kami pun suka makan jugak

Anonymous
Dec 20, 2011, 4:16:00 PM

blh bgi contact number restoran d'taman i-city x ?>

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...