Apr 17, 2011

Home » , , » Video Maharaja Lawak Minggu 1 | Yang paling best, Jambu dan Nabil

Video Maharaja Lawak Minggu 1 | Yang paling best, Jambu dan Nabil

Setelah menyaksikan secara berulang-ulang kali kesemua video Maharaja Lawak Minggu 1 (okey..itu tipu.. 2 kali je..ekeke), bagi saya yang paling best dan teringat-ingat sampai skang adalah persembahan Jambu dan Nabil.. Tu bagi sayalah..hehehe..

Yang lain-lain tu, bukan tak best, best jugak, macam Jozan, Sepah, R2, Balas, Jihan.. Enjoy je dengar lawak dorang.. Cadangnya nak tunjuk Top 3 yang terbaik (bagi sayalah..), tapi sebab yang kat atas tu lebey kurang sama je, jadi takkan nak taruk semua kan.. So last-last tu yang ada dua video yang paling best bagi saya.. Sampaila ni duk main ulang tayang berapa kali dah..ekekeke.. Meh skodeng sat video Jambu dan Nabil yang besh ni, memang tak rugilah layan..



Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

Apr 17, 2011, 12:17:00 PM

saya dah tengok kat utube jugak..he.he..semua u punya pasal la ni..menjangkit dah..nabil dan jambu mmg best..saya suka tengok minggu 3 nabil..kelakar gila.. dah klik hb dan churp...(dari hb ke churp pulak dahhh..he.he.)

Apr 19, 2011, 12:47:00 AM

@ina : kan..kan..seriyes, boleh ketagih tengok menda ni..duk ulang tayang je kerja..ekekek..thanks dear..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...