Apr 2, 2011

Home » » Me Bertuah pada 1 April

Me Bertuah pada 1 April

Hehehe, kalau post semalam barulah lagi kena kan, tapi nak buat cemana me dapat tahu pon hari ni..hehehe.. Biasalah, me kan slow sikit bab-bab nak tahu result ni, nak-nak kalau entri announcement tu dipost pada waktu pagi.. Kalau waktu malam, memang me sempatlah skodeng dasboard, tu pon kalau dashboard tak buat hal..

Permulaan yang memberangsangkan bagi bulan baru, bulan April.. Ini kerana me adalah one of the lucky winners bagi giveaway Chanteq Berhijab. Thanks buat fa10 yang memaklumkan mengenai kemenangan ini dan tahniah untuk awak juga.. Thanks buat cik Ros kerana menganjurkan giveaway ini dan menaja hadiah berupa shawl ataupun tudung.. Wahh, ai loikeee!! Tahniah juga buat pemenang-pemenang yang lain, ramaiii tuuu..


Ada lagi tau senarai nama pemenang, tak muat nak print screen. Kat Chanteq Hijab ni, macam-macam tudung ada. Ada shawls, tudung express, tudung syria, shawl benazir dan macam-macam lagilah.. Semuanya dengan harga berpatutan, jadi apa tunggu lagi, jom skodeng Chanteq Hijab.


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Apr 2, 2011, 8:58:00 PM

wahhh tahniah

Panas!!! : Debaran Ahad Ini, Siapa Agaknya Yang Bakal Menang?

Apr 2, 2011, 9:09:00 PM

tahniah2x..

Apr 3, 2011, 3:37:00 AM

cograt.. cograt..

Apr 5, 2011, 1:22:00 AM

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...