Mar 11, 2011

Home » » Ada apa dengan 11311?

Ada apa dengan 11311?

Haa.. uols perasan tak hari ni adalah 11.3.11? Hehehe..me pon tak perasan, bila berblogwalking baru terperasan yang tarikh hari ni comey gak.. Kan, kan? Awal-awal letak tajuk post ni "Tak menang tapi dapat hadiah, Top 20 & Top 25", sekali rasa letak date yang comey ni lagi best.. Ke tak best? Agagaga..

Oh ya, pasal apa yang tak menang tapi dapat hadiah ni? Yeayy..best kan, best kan? Apa lagi kalau bukan pasal GA dan nak tau sapa yang baik hati ni? Siapa lagi kalau bukan penganjur Giveaway Just Name Ur Prizes iaitu Nurul Omar. Dengan bermurah hatinya dia nak bagi hadiah kat semua peserta, tapi duenya sehingga 13 Mac ini aje.. Jadi apa tunggu lagi, klik sini laju-laju.. Tahniah buat pemenang2 yang bertuah dan semua peserta yang join.

Keduanya, me tersenarai dalam Top 20 bagi Gaya Bersama Handphone.. Thanks buat juri-juri yang memilih gambar me tu.. Segan sebenarnya, maklumlah bertanding bersama baby-baby yang cute.. Baby ni dah besor, malah dah bukan baby dah..agagaga.. Tapi bukan me sorang je kategori bukan baby yang terpilih.. Nak tengok gambar peserta yang terpilih Top 20 leh klik sini.. Agak-agak ada chance tak nak menang? Kuikuikui..

Ketiganya, me juga salah seorang dari peserta yang terpilih dalam Top 25 bagi Love Forever Contest.. Memang best semua entri yang terpilih tu, pendek kata memang sengit lah.. Kalau ada rezeki adalah kan.. Nak tengok list peserta yang terpilih Top 25 boleh cekidaut kat sini..  



p/s : Tak sabar nak weekends..hohoho.. Uols ada plan apa weekends ni?


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

9 Comments
Comments

9 comments

Mar 11, 2011, 9:15:00 AM

today is my birthday :) hehehe..nice number kan :) good luck tau top top tu :)

Mar 11, 2011, 10:10:00 AM

hehe...adam pun top 20 gak...semoga kita bertuah....amin...:)

Mar 11, 2011, 10:32:00 AM

bestnya tersenarai dlm contest2 tu..tahniah!! & gudluck!!


klik2 ur HB sini..

Mar 11, 2011, 3:14:00 PM

Tahniah ye kak..
Memang cantik date arinie.. MJ pun suka..
Plan esok nak p bercuti ke Cameron..heheee, tak sabarnyer...:)

Mar 11, 2011, 4:14:00 PM

salam

bertuah akak, semoga berjaya.

Mar 11, 2011, 5:00:00 PM

tak dak plan lagi..but its near my anniversary...happy holiday.

Mar 11, 2011, 8:08:00 PM

tahniah Has... besday huda ya.. ;)

rezeki GA/contest tak pernah putus... ;)



Jom join contest Aksi si Cilik Berbasikal

n3 terkini kakyong.com
Andiya Adira si budak kuat nangis
My Wordless Thursday (2)

Mar 11, 2011, 10:24:00 PM

11311 adalah no yg sgt meletihkan bg saya

Tips Menghilangkan Rasa Takut Tengok Cerita Hantu

Mar 23, 2011, 7:50:00 AM

@huda : ohh..happy belated burpday..

@aanie : all the best to both of us..

@ibuaznoy, syira & kakyong : thanks..semoga masin mulot uols..ngee..

@myra : waa..bestnya gi cameroon..

@ina : yeke..happy anniversary..yg ke berapa tu? ekekeke..

@firdaus : lor, nape..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...